Bitfenix är en relativt ny aktör på marknaden och har bara varit med ett par år, men redan har företaget lanserat en uppsjö chassin av olika modeller. Allt från stora fulltower till vanliga miditower modeller. Nu utökar Bitfenix sitt sortiment med ett chassi av den mindre modellen kallad Prodigy.

Prodigy siktar på att stilla entusiaster eller gamers som behöver prestanda i ett litet format med bland annat plats för kraftfula komponenter och vattenradiatorer i fronten eller i toppen. Vill man köra på luft går det precis lika bra med fläktplatser placerade överallt och inte minst utrymme för en enorm 230mm fläkt i fronten. Bitfenix skickade med en 230mm fläkt ur sin Spectre-serie och vi passar på att jämföra kylningsförmågan mot den medföljande 120mm fläkten.

BitFenix_Prodigy_BW
Bitfenix Prodigy tillverkas i två modeller, svart och vitt. Skillnaden är, förutom färgen, att den svarta modellen har ett meshgaller på framsidan och det vita har en frontpanel i solid plast. Vi har fått tag på ett tidigt produktexemplar av det vita chassit.Med en riktigt attraktiv prisbild och plats för både det ena och andra i komponentväg så ser det ut som Prodigy kan vara ett mycket fint val, men nu är det dags att gå på djupet och se vad som döljer sig under det vita plåthöljet.