CM_Notepal_A100_1

Cooler Master Notepal A100  
Dimensioner 350 x 226 x 64 mm
Vikt 742 gram
Fläktar 1 x 140 mm
Material Plast/aluminium
Anslutningar och extrafunktioner 1 x USB 2.0 (utöver en plats för strömförsörjning av fläkten)
1 x Av/på-knapp
Lägsta pris på prisjakt.se 170:-


Cooler Master Notepal A100 är en av företagets billigare lösningar och med dess dimensioner i åtanke passar den bäst för datorer på 15-tum och nedåt. Designen skiljer sig märkbart på en punkt från kylarna på föregående sidor, lutningen är väldigt brant och faktiskt lite för mycket för att vi ska kunna skriva på det behagligt.

Men vi kan mycket väl tänka oss att det här är någonting som faller andra i smaken. Materialvalet består ännu en gång av plast och konstrustruktionen känns riktigt solid. Gallret på dess översida är dock helt i aluminium.

CM_Notepal_A100_2CM_Notepal_A100_3
CM_Notepal_A100_4


Extrafunktioner är det sparsmakat med. Vi hittar två USB 2.0 varav en används för att koppla den medföljande USB-sladden till din dator och en av-/på-knapp för fläkten. Positivt är att dessa är smart placerade på kylarens högra sida och är därför lätt tillgängligt även vid användning.

Fläkten ger ifrån sig en hel del ljud i form av luft som förflyttas, men motorljudet finns också där i bakgrunden. Tyvärr saknas ett reglage för att justera fläktens hastighet och därmed ljudnivå.