Bulldog består av en lång rad komponenter som plockas ihop och installeras av konsumenten själv. Datorns chassi ligger ned och har fötter som får den att lyft lite från bordet, med nosen uppåt. Innanför chassit finns flera kraftfulla komponenter och - kanske mest imponerande - plats för ett Nvidia Geforce GTX Titan X-kort.

bulldog pc
Själva datorlådan i Bulldog-systemet.

Det kraftfulla grafikkortet och datorns processor kyls av vattenkylningssystem. Kylningssystemet för datorns cpu sägs ha en kylningskapacitet på 150 watt men kapaciteten för grafikkortets kylningssystem är inte bekräftad ännu.

Kompakt och tyst prestandadator

Vattenkylningssystemet som kommer med datorn kan installeras av Corsair men det är tänkt att du ska montera det själv. Det betyder att du måste skaffa ett grafikkort från en tillverkare och byta det kortets kylningssystem. När alla komponenter är installerade påstår Corsair att du får en kompakt dator som nästan inte låter något alls.

Hela datorn, med ett Titan X-kort, kommer att kosta över 2 000 dollar men det kommer också att säljas paket kit för alla Geforce GTX-kort ända ned till 970-modellen. Corsair har inte bekräftat när lanseringen kommer att ske och påpekar att de exemplar man visat upp hittills är prototyper.

bulldog
Grafikkortet och fläkten i paketet.

Till Bulldog finns också Lapdog, ett tillhörande knäskrivbord som kan kompletteras med mus och tangentbord för att kunna spela bekvämt på din tv. Prislappen blir 90 dollar för basmodellen, där du själv får köpa till tangentbord och styrdon.

Missa inte: Häftig monsterdator öppnar sig som en mussla

 

Diskutera artikeln på NordicHardware